|   | 
  • CUMHURBAŞKANI ADAYI EKMELEDDİN İHSANOĞLU 24 TEMMUZ'DA KAYSERİ'DE OLACA


    CUMHURBAŞKANI ADAYI EKMELEDDİN İHSANOĞLU 24 TEMMUZ'DA KAYSERİ'DE OLACA
    CHP, MHP, DP, BTP ve DSP il Başkanlarının yayınladığı ortak açıklamada, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 24 Temmuz günü Kayseri'de çeşitli ziyaretler ve toplantılara katılacağı bildirildi.

     5 siyasi partinin Kayseri İl Başkanları tarafından yayınlanan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:
    "Bilindiği üzere 5 büyük partinin büyük uzlaşması ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına Sn. Ekmeleddin İHSANOĞLU aday olmuş ardından hızla seçim çalışmalarına başlamıştır.
    Dünya da ve Türkiye?de yaşanan gelişmeler dikkate alındığında bu seçimin sadece bir Cumhurbaşkanlığı seçimi olmayıp, Türkiye Cumhuriyetinin geleceği ile ilgili çok önemli bir dönüm noktası olduğu aşikardır.
    Cumhurbaşkanlığı adaylığı gibi çok önemli ve çok yüce bir görevi kabul ettikten sonra Türkiye?yi adım adım gezen Sayın İhsanoğlu, 24 Temmuz 2014 Perşembe günü Anadolu?nun kalbi, Türk Sanayisinin en önemli şehirlerinden biri olan ilimizi ziyaret edecek olup, aynı gün ilimizde Sivil Toplum Kuruluşları, Odalar ve Sendikalar ile toplantı yapacaktır.
    Sevgi dilini hakim kılacak, toplumsal barışı sağlayacak, hukukun üstünlüğünü egemen kılacak Sayın İhsanoğlu?nun yapacağı bu toplantılara bütün Kayseri Halkımızın davetli olduğunu, İl Başkanları olarak saygılarımızla beyan ederiz."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.