|   | 
  • Erciyesspor'da GOLCÜ kadro dışı


    Erciyesspor'da GOLCÜ kadro dışı
    Süper Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, golcü oyuncuları kadro dışı bıraktı

     Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Kayseri Erciyesspor'da önemli gelişmeler var. Ligin ilk 5 haftalık bölümünde galibiyet alamayan Mavi-Siyahlı ekip, yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya gitti. Deplasmanda oynanacak maç için 20 futbolcu ile Ankara'ya giden takımda, iki önemli futbolcu kadro dışı bırakıldı.

    Korkmaz'ın kararı
    Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Ankara'da oynanacak Gençlerbirliği maçı için iki önemli futbolcuyu kadroya dahil etmedi. Sezon başında sakatlığı bulunan ancak sonrasında sakatlığı geçen ve form tutmaya başlayan Arnaldo Edinho ile Vleminckx Ankara'ya götürülmedi. Teknik Direktör Korkmaz, iki futbolcuyu kadroya dahil etmezken genç futbolcu Tayyip Kanarya ve sakatlığı geçen Zoua, kafileye dahil edildi. Geçen sezonun ikinci yarısında attığı 11 golle takımına adeta hayat veren Edinho'ya şans tanımayan Korkmaz, sakatlığı bulunan Mangane'yi de Ankara'ya götürmedi. Diğer yandan sakatlığı geçen İlhan Parlak ise maç kadrosuna dahil edildi.

    Kafilede kimler var?
    Kayseri Erciyesspor'da Gençlerbirliği maçı kafilesine Gökhan Değirmenci, Zülküf Özer, Emre Öztürk, Barış Memiş, Kerim Avcı, Cem Can, Georges Mandjeck, Cenk Ahmet Alkılıç, Mehmet Akgün, Ibricic, Tayyip Kanarya, İlhan Parlak, Mahmut Özen, Caner, John Boye, Anıl Karaer, Yacouba, Necati Ateş, Murat Yıldırım, Jacques Zoua dahil edildi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın da sahaya süreceği 11 belli oldu. 

    Maç 19:00'da

    Ankara 19 Mayıs stadı'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Hüseyin Göçek, bugüne kadar 8 kez Kayseri Erciyesspor maçında düdük çaldı. Bu maçlarda Erciyesspor, 3 galibiyet 3 mağlubiyet alırken 2 kez de berabere kaldı. Hüseyin Göçek, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'un sahasında 5-0 mağlup olduğu Trabzonspor maçında düdük çalmıştı.

    KAYNAK: Kayseritempo.com



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.