|   | 
  • Erciyesspor, Topladığı 9 Puanın 5'ini Son 10 Dakikada Attığı Gollerle


    Erciyesspor, Topladığı 9 Puanın 5'ini Son 10 Dakikada Attığı Gollerle
    Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, geride kalan haftalarda topladığı 9 puanın 5?ini son 10 dakika içinde bulduğu gollerle kazandı.

     Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, geride kalan haftalarda topladığı 9 puanın 5?ini son 10 dakika içinde bulduğu gollerle kazandı.

    Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda 9 hafta geride kalırken, Kayseri Erciyesspor, 6 maçını berabere tamamladı. Bir galibiyeti ve 2 mağlubiyeti de bulunan Erciyesspor, kalesinde 11 gol görürken 10 defa da rakip fileleri havalandırdı. Bu sonuçlarla Kayseri Erciyes, 9 puanla ligin 13. sırasına yerleşti. 

    Mavi Siyahlıların topladığı 9 puanın 5?ini maçların son 10 dakikası içinde attığı gollerle alması da dikkat çekti. Erciyesspor, ligde ki tek galibiyetini 2-2 devam eden Beşiktaş maçının 90. dakikasında attığı golle almayı başarmıştı. 8. haftada 1-0 geride olduğu Çaykur Rize karşılaşmasında da uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı hanesine yazdıran Erciyesspor, geçtiğimiz haftada da kendi evinde 1-0 geriye düştüğü Bursaspor maçının 88. dakikasında attığı golle yenilmekten kurtuldu. 

    Kayseri Erciyesspor, son 10 dakika içinde yediği gollerle de 3 puan kaybetti. Ligin 2. haftasında maçı 2-1 önde götürürken 80. dakikada yediği golle Gaziantep deplasmanında 2 puan, 3. haftada 1-1 devam eden Akhisar Belediyespor maçının 90. dakikasında da rakibinin galibiyet golüne engel olamayarak sahada 1 puan bıraktı.

    Kayseri Erciyesspor, ligin 10. haftasında ise deplasmanda Eskişehirspor?a konuk olacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.