|   | 
  • ERÜ?de ?İnternet Medyası? Adlı Panel Düzenlenecek


    ERÜ?de ?İnternet Medyası? Adlı Panel Düzenlenecek
    Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Basın Yayın ve Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan ?İnternet Medyası? adlı panel internet medyasının duayenlerini bir araya getiriyor.

    ERÜ İletişim Fakültesi ve Basın Yayın ve Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü tarafından 6 Mayıs 2014 tarihinde, saat 14.00?de, ERÜ İletişim Fakültesi konferans salonunda düzenlenecek olan panelde internet medyasının sorunları, hukuki düzenlemeler, istihdam imkanları ve yeni internet medyası yasası konularına değinilecek.

    Moderatörlüğünü Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya?nın yapacağı panelde, İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Ensonhaber Medya Grubu Başkanı Serkan Kalemciler ve Timetürk Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek konuşmacı olarak yer alacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.