|   | 
  • ERÜ'DE KONFERANS!


    ERÜ'DE KONFERANS!
    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Betül-Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi binasında "tıbbi görüntüleme teknolojileri" adlı konferans yapıldı.

     Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Betül-Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi binasında "tıbbi görüntüleme teknolojileri" adlı konferans yapıldı.

    Betül-Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi binasında Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "tıbbi görüntüleme teknolojileri" isimli konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansta tıbbi görüntüleme teknolojileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

    ERÜ Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Veterinerlik Fakültesi'nden öğretim elamanlarının katıldığı konferansta tıbbi görüntüleme teknolojileri üzerine konuşmalar yapıldı. ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Abdulhakim Coşkun'un başkanlığını yaptığı konferansta öğretim elamanları tıbbi görüntüleme teknolojileri üzerine bilgilerini sundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.