|   | 
  • Evlenecek Çiftlere Evlilik Sözleşmesi


    Evlenecek Çiftlere Evlilik Sözleşmesi
    Kayseri'de, Serçeönü mahallesinde muhtarlık yapan Mehmet Okandan yeni evlenen çiftlere evlilik sözleşmesi yaptığını söyledi.

    Serçeönü mahalle muhtarı Mehmet Okandan yaptığı evlilik sözleşmesi ile ilgili olarak, "Muhtar olduktan sonra evlenecek olan çiftler belge almak için muhtarlığa geliyorlardı. Daha sonra bazı çiftlerin boşandığını görünce artık muhtarlığa gelen çiftlere evlilik sözleşmesi yapıyorum. Çiftler nikah işlemleri için muhtarlığıma geliyorlar. Bende onlara evlilikle ilgili birkaç öğüt verip, daha sonra karşılıklı olarak evlilik sözleşmesini imzalıyoruz. Evlenen çiftlere bu evlilik sözleşmesini çerçeveletip evin en güzel yerinde hep göz önünde bulundurmalarını isterim. Bu sözleşmeyi yapan çiftler bana teşekkür etmeye gelirler. Çocukları olduğu zaman benim ismimi koymak istediklerini söylerler. Bu sözleşmeye uydukları için daha boşanan görmedim" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.