|   | 
  • Fakülteyi Başarıyla Bitirdiler, Uçak Biletini Kaptılar


    Fakülteyi Başarıyla Bitirdiler, Uçak Biletini Kaptılar
    Kayseri Erciyes Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet töreninde, okulu başarıyla bitiren ilk 3 öğrenciye uçak bileti hediye edildi.Sabancı Kültür Merkezi?nde 98 öğrenci için düzenlenen mezuniyet törenine Rektör...

    Kayseri Erciyes Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet töreninde, okulu başarıyla bitiren ilk 3 öğrenciye uçak bileti hediye edildi.
    Sabancı Kültür Merkezi?nde 98 öğrenci için düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Yetim, Doç. Dr. İlker Yılmaz, öğrencilerin aileleri ve öğretim üyeleri katıldı.
    Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı?nın okunmasının ardından başladı. Okul birincilerine verilen hediyeler arsında uçak biletinin olması dikkat çekti.
    Törende konuşma yapan Doç. Dr. İlker Yılmaz, "Uzun ve yorucu bir eğitim döneminden sonra başarı göstererek diploma almaya hak kazandınız. Eğitim boyunca öğrendiğiniz bilgiler size hayatınız boyunca ışık tutacaktır ancak bu bilgilerle yetinmemelisiniz. Sürekli eğitimlerle bu bilgileri tazelemelisiniz ve yenilemelisiniz. Onların yetişmesinde emeği olan ailelerine teşekkür ediyorum, genç mezunlarımızı kutluyorum" diye konuştu.
    Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Yetim, "Ailelere teşekkür ediyoruz çocuklarını bugüne getirdiler, onlar da mezun oldular, onlar da haklı bir gururu yaşıyorlar. Öğretim üyelerine yetiştirdikleri öğrenciler için teşekkür ediyorum. Ailelerimize yine bugüne kadar destek oldukları için bundan sonra da çocuklarına sahip olmalarını, destek olmalarını tavsiye ediyorum. Sevgili öğrenciler güzel bir meslek sahibi oldunuz. Çalışkanlıktan ve dürüstlükten ayrılmayın? ifadelerini kullandı.
    Tüm arkadaşları adına konuşma yapan okul birincisi Metin Şener ise, ?Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için buradayız. Öncelikle üniversite hayatımız boyunca yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizi buralara getiren ailelere, hocalarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Bütün mezun olan arkadaşlarımın gelecek hayatında başarılarının devamını diliyorum? dedi.
    Mezuniyet töreninde fakülte birincisi Metin Şener, ikinci Volkan Özkan ve üçüncü Ümit Doğan'a diplomalarının yanında uçak bileti de verildi.
    Mezuniyet töreni öğrencilerin kepleri havaya atması ile son buldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.