|   | 
  • Forum Kayseri ?kitap Kumbarası? İle Çocuklari Sevindirdi


    Forum Kayseri ?kitap Kumbarası? İle Çocuklari Sevindirdi
    Forum Kayseri, ?Kitap Kumbarası? kampanyasıyla topladığı yüzlerce kitabı, maddi olanakları kısıtlı okullara dağıtarak çocukların yüzünü güldürdü.Forum Kayseri Alışveriş Merkezi, düzenlediği ?Kitap Kumbarası? kampanyasıyla...

    Forum Kayseri, ?Kitap Kumbarası? kampanyasıyla topladığı yüzlerce kitabı, maddi olanakları kısıtlı okullara dağıtarak çocukların yüzünü güldürdü.
    Forum Kayseri Alışveriş Merkezi, düzenlediği ?Kitap Kumbarası? kampanyasıyla maddi olanakları kısıtlı okullarda eğitim gören çocukları sevindirdi. Forum Kayseri tarafından gerçekleştirilen kampanyaya Toplum Gönüllüleri Vakfı da, okumanın önemi ve kitap bağışı konusunda çeşitli etkinliklerle destek verdi. 15 Şubat-30 Nisan tarihleri arasında kitap kumbarasında biriken yüzlerce kitap, eğlenceli bir etkinlikle TOKİ Hasan Polatkan Ortaokulu ve Adnan Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı. Etkinlik boyunca Forum Kayseri maskotları Borni ve Ceni de neşe dolu şarkılarla ve danslarla çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.
    Forum Kayseri?de düzenli aralıklarla gerçekleştirilecek kitap bağışı kampanyasıyla, Kayseri?de farklı okullarda eğitim gören çocuklara destek sağlanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.