|   | 
  • Hacılarlı Kadınlarımıza Sosyal Alanlar Yapacağız


    Hacılarlı Kadınlarımıza Sosyal Alanlar Yapacağız
    Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Kadın Kolları Teşkilatının öğrenciler yararına düzenlediği kermes programına katıldı. Kermes ziyaretinde açıklama yapan Eser, Hacılarlı hanımların daha sosyal ortamlarda yaşaması için projeler yaptıklarını söyledi.

     Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Kadın Kolları teşkilatının düzenlemiş olduğu kermes etkinliğine katıldı.
    Kermes ziyaretinde hanımların yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünleri dikkatle inceleyen Eser, kermese katılan bayanlar ile görüş alışverişinde bulundu.
    Seçim çalışmaları ve Kermes ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Eser, Hacılar ilçesinde yapı imar ve sosyal yaşam alanlarının eksikliğinin oldukça fazla hissedildiğini belirterek, ? Hacılarlı hanımlar asosyal gözükse de, imkan verildiği zaman neler yapabileceklerini açılan bu kermes ile herkese gösterdik? dedi.
    Hacılarlı hanımların daha sosyal ortamlarda dinlenmesi ve çalışmalar yapabilmesi için projeler hazırladıklarını belirten Eser, ? Hacılar halkının sosyal yaşam alanlarında zamanlarını geçirebilmeleri için mutlu olmaları için gayret göstereceklerini? sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.