|   | 
  • Hayvanat Bahçesi'nde Yavru Vaşak Heyecanı


    Hayvanat Bahçesi'nde Yavru Vaşak Heyecanı
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde bulunan hayvanların sayısı her geçen gün artıyor.Hayvanat Bahçesi 'yırtıcılar' kısmında bulunan Vaşak, 70 günlük hamilelik döneminden sonra bir adet yavru...

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde bulunan hayvanların sayısı her geçen gün artıyor.
    Hayvanat Bahçesi 'yırtıcılar' kısmında bulunan Vaşak, 70 günlük hamilelik döneminden sonra bir adet yavru dünyaya getirdi.
    Oldukça sağlıklı olan ve henüz isim verilmeyen yavru vaşak, annesiyle birlikte ziyaretçilerini bekliyor.
    Kediye benzemekle birlikte normal kedi ağırlığından 5 kat daha fazla ağırlığa sahip olan vaşaklar 30 kg kadar ulaşabiliyorlar. Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde dünyaya yeni gelen yavru ile birlikte toplam 3 adet vaşak bulunuyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.