|   | 
  • Hem Kaymakam Hem Vali Yardımcısı Hem De Ev Hanımı


    Hem Kaymakam Hem Vali Yardımcısı Hem De Ev Hanımı
    Kayseri'de vali yardımcılığı ve Talas Kaymakamlığı görevlerini yürüten Yasemin Özata Çetinkaya, çocuklarının bakımını ve ev işlerini de hiç aksatmıyor.

     3 yıl önce Batman Vali Yardımcılığı görevinden Kayseri'nin Hacılar ilçesine kaymakam olarak atanan Yasemin Özata Çetinkaya, görevine başladıktan sonra vali yardımcısı da oldu. Hacılar Kaymakamlığı görevinden Talas Kaymakamlığına atanan Çetinkaya, kaymakamlığın yanı sıra vali yardımcılığı görevini de azimle yerine getiriyor.
    Vali yardımcılığı ve kaymakamlığın yanı sıra ev işlerini de aksatmadan sürdüren 3 çocuk annesi Çatinkaya, "Talas Kaymakamı'yım. Aynı zamanda vali yardımcısı görevini vekaleten yürütüyorum. Daha önce hem kaymakamlık hem vali yardımcılığı görevlerini farklı farklı yerlerde yaptım ama Kayseri'de ikisinin de aynı anda birleştiği ilk durumum oluyor diyebilirim. Mesleğimde 18. yılım. 1996 girişliyim. Daha önce Isparta-Gölen, Rize-Kalkandere, Ağrı-Hamur, Bilecik-Gölpazarı gibi ilçelerde kaymakamlıklarım var. Daha sonra 2008-2010 yılları arasında Batman?da vali yardımcılığı görevini üstlendim. 2011 yılından beri Kayseri?deyim. Kayseri?ye ilk gelişim Hacılar Kaymakamı olarak olmuştu. 2011-2013 yılı arasında Hacılar'da çalıştım. 2013 yılının Ekim ayından beri Talas Kaymakamı olarak görev yapıyorum. 5 ay önce de vali yardımcılığı görevi ile görevlendirildim" dedi.
    Görevlerinin yanı sıra çocuklarına da gerekli ilgiliyi gösterdiğini dile getiren Çetinkaya, "Aynı zamanda evliyim. Mesleğe girişimden 2 yıl sonra evlendim. Bu evlilikten 3 tane çocuğum var. En büyük kızım 13 yaşında. 9 yaşında ve 1 yaşında olan bir kızım daha var. İşle birlikte evi de yürütmeye çalışıyoruz. Çalışan bayanların tabii bir tarafı seçme gibi bir durumu söz konusu değil. Aynı şekilde, aynı önemle götürmek durumundayız. Ben de mümkün olduğu sürece bunu gözetmeye çalışıyorum. İşime de önem veren biriyim. Titiz davranan, yaptığı işte çok hata çıksın istemeyen ya da olumsuz sonuçlara karşı alınması gereken bütün tedbirleri alan bir yapım da var. İşle ilgili bu titizlik devam ederken, evle ilgili rollerimizi ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeye çalışıyorum. Evde de aynı şekilde davranıyorum çünkü çocuklarımız bizim gelecek nesillerimizdir" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.