|   | 
  • Hizmet İçi Eğitim Semineri ?Sosyal Medya Planlaması?


    Hizmet İçi Eğitim Semineri ?Sosyal Medya Planlaması?
    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesinin hizmet içi eğitimine büyük önem verdiğini ve belediye çalışanlarına uzmanlar tarafından sürekli olarak gelişmeler, yeni çıkan yasa ve yönetmelikler ve teknolojik...

    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesinin hizmet içi eğitimine büyük önem verdiğini ve belediye çalışanlarına uzmanlar tarafından sürekli olarak gelişmeler, yeni çıkan yasa ve yönetmelikler ve teknolojik yenilikler konusunda seminer verildiğini söyledi.
    Sosyal medya olarak bilinen yeni iletişim mekanizmasının günümüzün en büyük etkileşimi olan inter-net haberleşmenin özellikle kurum ve kuruluşların çalışmalarını anında bildirme ve değerlendirmesine imkan tanıdığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Çalışanlarımız sürekli eğitim içerisindedirler. Donanımlı, bilgili ve bilinçli bir belediye çalışanı ile hizmet etkinliğimiz daha verimli ve güçlü olmaktadır. Örnek ve referans belediye olmamızın temelinde çalışanlara verdiğimiz değerin bir sonucudur. Bugün Belediye üst yöneticilerine SOSYAL MEDYA PLANLAMASI hakkında uzmanlar tarafından bilgi verildi. Sosyal medyanın faydaları, kullanımı, güvenliği ve belediye çalışmalarına olan desteği anlatıldı? dedi.
    Melikgazi belediyesinde tüm iş ve işlemlerin bilgisayar ile yapıldığını büro çalışanların tamamında bilgisayar kullanımı bulunduğunu ifade eden Dr. Memduh Büyükkılıç, soysal paylaşım sitelerinde bir çok haber ve bilginin anında milyonlara ulaştığını bu imkanı Melikgazi belediyesi olarak değerlendireceklerini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.