|   | 
  • İnsan Doğduğu Andan İtibaren Tüketici Oluyor


    İnsan Doğduğu Andan İtibaren Tüketici Oluyor
    Kayseri Ticaret Odası (KTO), Ticaret İl Müdürlüğü ve TÜKO-BİR Kayseri Şubesi tarafından ?Tüketici Kanunu?ndaki Değişiklikler ve Üreticilerin, Satıcıların Sorumlulukları Paneli? düzenlendi.

    Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu?nda düzenlenen panelin açılış konuşmasını yapan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, her bireyin bir tüketici olduğunu söyledi. Hiçyılmaz, ?İnsan doğduğu andan itibaren tüketici oluyor. Doğumdan sonra bir bebeğin ihtiyaçlarını düşünün. O ihtiyaçları çarşıdan almak zorunda kalıyoruz. Dolayısıyla doğan ilk çocuğun ilk saatinden itibaren tüketicilik başlıyor. Tabi tüketici o andan itibaren başlıyor ama hayatın değişik evrelerinde, değişik zamanlarda değişimler gösteriyor. İnsanlar yaşlandıkça ihtiyaçları değişiyor ve ona göre tüketim durumu da değişmiş oluyor? dedi.
    Panelde, TÜKO-BİR Genel Başkanı Prof. Dr. Hamil Nazik, tüketicilerin karşılaştığı sorunları ve yapılması gereken uygulamaları anlattı. Panel, uzmanların sunumları ve soru cevap bölümünün ardından sonra erdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.