|   | 
  • İskelenin Çökmesi Sonucunda Ölen Beki Güneş Toprağa Verildi


    İskelenin Çökmesi Sonucunda Ölen Beki Güneş Toprağa Verildi
    Kayseri?nin Melikgazi ilçesinde inşaatın teftişi sırasında iskeleden düşerek ölen Baki Güneş Hunat Caminde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.Melikgazi ilçesine bağlı Tacettin Veli Mahallesinde bulunan inşaatta Naci Ayvalıoğlu...

    Kayseri?nin Melikgazi ilçesinde inşaatın teftişi sırasında iskeleden düşerek ölen Baki Güneş Hunat Caminde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
    Melikgazi ilçesine bağlı Tacettin Veli Mahallesinde bulunan inşaatta Naci Ayvalıoğlu ile denetim yaptığı sırada, iskelenin çökmesi sonuçunda Baki Güneş de düşerek hayatını kaybetmişti.45 yaşında ve 4 çocuk babası olan Baki Güneşin cenaze namazı bugün Cuma namazı sonrasında kılındı.Baki Güneşin cenazesi kılınan namazdan sonra şehir mezarlığında toprağa verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.