|   | 
  • KAYNAK KIVILCIMLARI YANGINA NEDEN OLDU


    KAYNAK KIVILCIMLARI YANGINA NEDEN OLDU
    Kayseri'de bir iş yerinde yapılan kaynaktan sıçrayan kıvılcımların neden olduğu yangında 3 milyon TL'lik maddi hasar oluştu.

     
    Edinilen bilgiye göre, Ü.K., T.Y., O.K., G.U. ve Y.Ş.'nin iş yerine ait 170 numaralı eleme ünitesinde kaynak yaptıkları öğrenildi. Kaynak sırasında kıvılcımların plastik taşma bandına sıçradığı ve yangına neden olduğu öğrenildi.
    İşçilerin yangını kendi çabaları ile söndürmeye çalıştıkları ancak alevlerin büyümesi sonrasında yangına itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği bildirildi. Çıkan yangında 9 adet taşıma bandı, 2 adet eleme makinesi, 2 adet elektrikli motor ve binanın bir kısmı hasar gördü. Yapılan incelemelerde yangının yaklaşık 3 milyon TL maddi hasara yol açtığı kaydedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.