|   | 
  • Kayseri Alperen Ocakları, Yazıcıoğlu Davasındaki 'takipsizlik' Kararın


    Kayseri Alperen Ocakları, Yazıcıoğlu Davasındaki 'takipsizlik' Kararın
    Kayseri Alperen Ocakları merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu?nun ölümüyle ilgili açılan davadan çıkan takipsizlik kararına ilişkin Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.Takipsizlik kararıyla ilgili...

    Kayseri Alperen Ocakları merhum Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu?nun ölümüyle ilgili açılan davadan çıkan takipsizlik kararına ilişkin Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.
    Takipsizlik kararıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kayseri Alperen Ocakları Başkanı Mahmut Cömert, ?Kıymetli Alperenler, basın mensupları, yüce Türk milleti hepimizin başı sağ olsun. Haklıyı, doğruyu, iyiyi, koruyup yaşatmakla yükümlü olan adalet, yanlış yöneticilerin elinde ölmüştür. 5 yıl evvel kalleşçe bir suikast ile Hakk-ı Rahman'a kavuşan liderimiz, şehidimiz, reisimiz Muhsin başkanın katilinin üzerinin örtülmeye, takipsizlik kararları ile yavaş yavaş alıştıra alıştıra gündemden düşürülmeye çalışıldığına şahit oluyoruz? dedi.
    Cömert, ''Verilen takipsizlik kararında olayla ilgili tüm bilgileri ortaya koyacak olan cihazların çalınmasını adi hırsızlık kapsamına aldıkları için bu husus konusunda kavuşturmaya yer olmadığına karar verilmiş. Savcılar, 'Zaten bu davaya bakacak hâkim, savcı yok, kimse kariyerini riske etmek istemez' diyor. Ve dönüp bizlerden bu safsata karara inanmamız bekleniyor. Üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen, hiçbir konu açıklığa kavuşmazken, hala bir dava açılmamışken, bu hamle ile neyin amaçlandığı aşikârdır? diye konuştu.
    Bu arada, Alperen Ocakları üyelerinin Cumhuriyet Meydanı'na getirdikleri temsili tabut ise dikkat çekti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.