|   | 
  • Kayseri'de Kalaşnikof'lu İnfaz


    Kayseri'de Kalaşnikof'lu İnfaz
    Kayseri?de bir kişi, evinin önünde park ettiği otomobilinin içinde silahla vurularak öldürüldü.

     Edinilen bilgilere göre olay, Gültepe Mahallesi Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi. İsmet Aykır (31), Kışla Caddesi'nde bulunan evinin önünde husumetli olduğu şahıs veya şahıslarla karşılaştı. Otomobille geldikleri ifade edilen kişi veya kişiler, aracında bulunan İsmet Aykır'a uzun namlulu silahla ateş açtı.İsmet Aykır 38 DG 873 plakalı otomobilinin içerisinde hayatını kaybederken, zanlılar olay yerinden uzaklaştı.
    Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Olay yeri inceleme ekipleri araç içerisinde inceleme yaparken, İsmet Aykır'a ateş açılan yerde 26 adet boş kovan bulundu. 
    Olay yerine gelen İsmet Aykır?ın yakınları sinir krizi geçirirken, olaya karıştığını söyleyen bir kişinin karakola giderek teslim olduğu öğrenildi.
    Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.