|   | 
  • Kayseri'de Yaşayan Kadınların Yerel Yönetimlerden Beklenti Ve Talepler


    Kayseri'de Yaşayan Kadınların Yerel Yönetimlerden Beklenti Ve Talepler
    Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından organize edilen 'Kayseri'de Yaşayan Kadınların Yerel Yönetimlerden Beklenti ve Talepleri' Çalıştayı'nın değerlendirme toplantısı yapıldı.

     Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'de kadın derneklerinin temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda, çalıştayla ilgili bilgiler veren Türk Kadınlar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hülya Argunşah, kadınların sesi olduklarını söyledi. Argunşah, "Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi olarak geçtiğimiz günlerde Kayseri'deki kadın dernekleri, siyasi partilerin, derneklerin ve sivil toplum örgütlerinin kadın kolları temsilcilerinin katılımı ile Kayseri'de Yaşayan Kadınları Yerel Yönetimlerden Beklenti ve Talepleri konulu bir çalıştay gerçekleştirdik. Dünya Kadınlar günü olarak değerlendirilen 8 Mart Günü'nü kadınların sosyal hayattaki yerlerini bir kez daha ortaya koyarak iyileştirilmesi yolunda yeni adımların başlangıç tarihi olarak görme eğilimini benimsemiş olan bu kadın birlikteliği yerel seçimler öncesinde faydalı ve uyarıcı olması dileği ile çalıştay sonuçlarını kamuoyuna duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.
    Argunşah ayrıca, "Dileğimiz toplumun ve sosyal yaşamın vazgeçilmez ve temel unsuru olduğu kabul edilen ancak bir türlü dünyada ve ülkemizde layık olduğu değer ve ihtimamı göremeyen kadınların sesi olmak, sonu gelmeyen kadın cinayetleri, kadınlara yönelik şiddet ve tacizler, kadınları eğitim ve çalışma hayatının dışında kalmaya zorlanan baskıcı tutumlar ve sınırlamalar arasında ayakta durma ve kendine bir alan oluşturma çabası veren hemcinslerimizin beklentilerini artırmaktır" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.