|   | 
  • Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği?nden Tek Girişlik Passo İsteği


    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği?nden Tek Girişlik Passo İsteği
    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Galatasaray karşılaşmasında tek girişlik passo verilmesini ve taraftarların takımlarının yanında olmasının sağlanmasını istedi.Havur yaptığı açıklamasında, "28 Eylül Pazar...

    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Galatasaray karşılaşmasında tek girişlik passo verilmesini ve taraftarların takımlarının yanında olmasının sağlanmasını istedi.
    Havur yaptığı açıklamasında, "28 Eylül Pazar günü Konya?da oynanan Konyaspor-Erciyesspor maçı için Konya?ya gelen taraftarlarımız çok büyük bir sürprizle karşılaşmış ve bunu Konya gibi bir Anadolu takımına yakıştıramamıştır. Kuzey kule kale arkası tribün bilet fiyatları tüm Konyasporlu taraftarlar için 10 TL olurken sadece kuzey kule kale arkası misafir tribün fiyatının 30 TL olması kabul edilir bir davranış değildir. Aynı tribün bölümlerine farklı uygulama yapmak kurallara uygun mudur?" dedi.
    Havur, "3 büyük takım taraftarları geldiğinde gördüğümüz bu uygulamanın mütevazi bir Anadolu takımına uygulanması hiç hoş olmamıştır. Eğer bu, aynı tribün bloklarına farklı fiyat uygulaması kurallara uygunsa biz de bu davranışların misliyle karşılığının verilmesini kulübümüzden talep ediyoruz.
    Konya passolig yetkilileri bilet yüklü olduğu halde tanımlanmayan şahısları evlerine göndermek yerine, tek pass adı verilen tek girişlik passo vererek bu sorunu çözmüştür. Bu sayeda kimse mağdur olmamış ve maçı seyretmek imkanı bulmuştur. Passolig Kayseri bürosunun da bu uygulamayı hayata geçirmesini ve mağduriyetleri önlemesini istiyoruz.
    Cumartesi günü oynanacak olan Erciyesspor-Galatasaray maçında taraftarlarımızı takımımızın yanında görmek istiyoruz." diye konuştu.





    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.