|   | 
  • Kayseri Ticaret Odası Olarak Yurt Dışına Ofis Açmak İçin Faaliyete Baş


    Kayseri Ticaret Odası Olarak Yurt Dışına Ofis Açmak İçin Faaliyete Baş
    Kayseri Ticaret Odasında (KTO) Mart ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Kayseri Ticaret Odası olarak yurt dışına ofis açmak için faaliyete başladık" dedi.

     Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda yapılan toplantıya Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Kayseri Ticaret Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda gündem maddelerinin okunmasının ardından konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Biz sürekli konuşmalarımızda fırsat buldukça Kayseri'nin ihracatının arttırılması görüşlerimizi bildiriyoruz. Bu bakımdan Kayseri Ticaret Odası olarak yurt dışına ofis açmak için faaliyete başladık. Bu ofislerimizi açarak yurt dışında dış satımımızı arttırmayı hedefliyoruz. Bu açıdan Erbil'e bir ziyarette bulunduk.Orada bulunan çeşitli kuruluşlarla görüştük. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde Kuzey Irak'ın potansiyel bakımdan çok ileride ve orada çok büyük bir hareketliliğin olduğunu gördük. Bu bakımdan Kayseri Ticaret Odası olarak Türkiye'de bir ilki yaparak, yurt dışına bir büro açıyoruz.bu yaptığımız işin çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Erbil bu açıdan pilot bölge uygulaması olacak" diye konuştu.
    Üyelerinin fuarlara katılmalarını çok önemsediklerini belirten Hiçyılmaz, "İster yurt içinde isterse yurt dışında olsun üyelerimizin deneyimlerini arttırmalarının çok önemli olduğu kanaatindeyiz. Üyelerimizin yurt içinde katıldığı fuarlarda ulaşım masraflarının yarısını oda olarak karşılayacağız. Tabi üyelerimizin odalarımızdan istifade etmelerini sağlamak için 'Üye Temsilciliği Sistemi' dediğimiz yeni bir sistem geliştirdik. Ben bunu çok önemsiyorum. Üyelerimiz odamızda bilgi almak istediklerinde kendisiyle ilgilenebilecek temsilcileri olacak. Bu şekilde sağlıklı bir şekilde üyelerimize hizmet vereceğiz. Oda bünyesinde bizler çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Bunları da SMS ile üyelerimize bildiriyoruz" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.