|   | 
  • KAYSERİGAZ VE KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN BOWLİNG TURNUVASI


    KAYSERİGAZ VE KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN BOWLİNG TURNUVASI
    Kayserigaz ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından bowling turnuvası düzenlendi.




    Kayserigaz ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından bowling turnuvası düzenlendi. 

    Kyaserigaz tarafından turnuva ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Yaptığınız haberler sayesinde gündemi yakından takip edip, ilimizde ve ülkemizde meydana gelen olaylardan haberdar olduk. Mesleğiniz gereği, yaptığınız işin ne kadar yorucu ve yıpratıcı olduğunun Kayserigaz olarak farkındayız.
    Gündemdeki gelişmelerden her daim bizleri haberdar eden siz basın mensuplarının az da olsa kendiniz için vakit ayırmaya ihtiyacı olduğunu biliyoruz. İçinde bulunduğunuz iş stresini ve yoğunluğunu bir nebze olsun unutturabilmek adına, siz değerli Basın Mensuplarını her yıl gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Kayserigaz Basın Bowling Turnuvası?na davet eder, sizleri aramızda görmekten onur duyacağımızı bildiririz." ifadesinde bulunuldu.
    Bowling turnuvası 24 Şubat 2015 tarihinde yapılacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.