|   | 
  • Kayserispor?da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları Sür


    Kayserispor?da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçı Hazırlıkları Sür
    PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 2. haftasında evinde karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.Karpuzatan Tesislerinde teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde Gaziantep...

    PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 2. haftasında evinde karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
    Karpuzatan Tesislerinde teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserisporlu futbolcular antrenmana ısınma çalışması ile başladı. Oyuncular ısınma çalışmasının ardından kondisyon çalışması yaptı. Futbolcuların antrenmanı yaklaşık 1,5 saat sürerken, oyuncuların idmandaki hırsı dikkat çekti.
    Cumartesi günü başlayacak karşılaşma saat 20.00?de Kadir Has Stadyumunda oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.