|   | 
  • Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu


    Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuşuyor.

    - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta gülü konusunda hükümete çağrıda bulunarak "Taban fiyatın en az 7.5 lira olması lazım" dedi.

    - Hak istemenin suç olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Rizeli kardeşlerim, Artvinli kardeşlerim, yıllardır hakkınız verilmiyor. Oy verdiğiniz parti, AK Parti, Türkiye'ye yıllardır dışarıdan çay getiriyor. Kaçak çay mı diyorsunuz, her yerde kaçak çay. Biz çay ithalatını kesinlikle yasaklayacağız. Kaçak çayı da meydana koyup, dibine kibriti vereceğiz ve yakacağız.

    - Değerli arkadaşlarım, camide görev yapan imamların sevgiyi, saygıyı anlatması lazım. Biz nasıl tarihimize saygılıysak, camilerde görev yapan imamların da tarihlerine saygılı olması lazım. Hele hele Müslümanların öngördüğü sevgiyi, saygıyı, barışı asla unutmamaları gerekir. Ya arkadaş sen Yunus Emre'yi de mi bilmiyorsun ya? Kinden, öfkeden beslenen bir din insanı olmaz.

    - Ayasofya’yı Atatürk’e hakaret etmek için mi açtınız?

    - İş yerlerini açtınız, iş yeri sahibi ve orada çalışanların aşı olması lazım. İcra daireleri bir süre bırakın arkadaşlar ya, adam bir nefes alsın. Bırakın gelir elde etsin. Esnaf bir nefes alsın.

    - Bugün Sayın Bahçeli de bu konuda konuşmuş, Bahçeli'nin Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkması eyvallah, başımızın üstüne. Bu meczup bu konuşmayı kimin önünde yapıyor Bahçeli'ye soruyorum, sen kime kızıyorsun? Bunu orada görevlendiren kim? Bahçeli 'Atatürk bizim kırmızı çizgimiz' diyor. Ama o çizgi saraya uzadığında renk değiştiriyor. 

    - Saray beslemeleri, onlar yüzde 7, yüzde 40 zaten büyüdü. Eskiden bir maaş alanlar, şimdi dört-beş maaş alıyor. 

    - TÜİK, Türkiye'nin ilk çeyrekte yüzde 7 büyüdüğünü açıkladı. En büyük yalanları söyleyen kurum aslında. Enflasyon onlara göre neredeyse hiç yok. Çiftçiye sordum, gelirin arttı mı? 'Perişan vaziyetteyiz' dedi.

    - Finlandiya Polisi, Başbakanına 300 doların hesabını soruyor, Türkiye’de de biz 128 Milyar doları soruyoruz ama tık yok.

    - Türkiye Cumhuriyeti suçlular tarafından yönetiliyor. Erdoğan bir dava daha açacak, mahkemede ispat edeceğim.

    - Birileri çetelerden ayda 10 bin dolar alırken, iktidar da bunun üzerine yürümezken, siz önümüzdeki süreçte ne yapacaksınız? Yeter artık diyecek misiniz?

    - Böyle bir tablo yakışıyor mu ya? Memleketi bu hale kim getirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.