|   | 
  • KESOB?ta 226 Kayıt, 86 Terk İşlemi Yapıldı


    KESOB?ta 226 Kayıt, 86 Terk İşlemi Yapıldı
    Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği?nden (KESOB) yapılan açıklamada, 1 Haziran ve 30 Haziran tarihleri arasında 226 kayıt, 86 terk ve 18 tadil işleminin yapıldığı bildirildi.Yapılan işlemler hakkında bilgiler verilen açıklamada,...

    Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği?nden (KESOB) yapılan açıklamada, 1 Haziran ve 30 Haziran tarihleri arasında 226 kayıt, 86 terk ve 18 tadil işleminin yapıldığı bildirildi.
    Yapılan işlemler hakkında bilgiler verilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
    ?Dönem içerisinde açılan işyerlerinden yoğun olarak ulaştırma hizmetleri, bakkallık, bayilik, büfecilik ve meslek kolunda üye kaydolmuştur. Yine aynı dönemde, ulaştırma hizmetleri, bakkallık, bayilik ve büfecilik meslek kolunda esnafımız işyerini kapatmıştır. 1 Haziran ve 30 Haziran tarihleri arasında 226 kayıt, 86 terk ve 18 tadil işlemi yapılmıştır.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.