|   | 
  • KOCASİNAN KAYMAKAMI CANDAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ


    KOCASİNAN KAYMAKAMI CANDAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
    Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ve ailesi iftarını evinde yalnız yaşayan 87 yaşındaki Mürvet Altuntaş ile birlikte açtı.

     
    Molu'da yalnız yaşayan 87 yaşındaki Mürvet Altuntaş'a Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, eşi Ümmü Candan ve 2 çocuğu ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından Kaymakam Ali Candan ve ailesi iftarını Mürvet Altuntaş ile birlikte açtı. 
    Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, ?Bugün Mürvet teyzemize misafir olarak iftarımızı açtık. Burada hem teyzemizin halini hatırını soralım istedik hem de iftarımızı birlikte açalım diye geldik. Çok hoş bir ortam oldu. Biz ?Yaşlılarımız Baştacımızdır? projesi kapsamında yaşlı teyze ve amcalarımıza çalışma arkadaşlarımız ziyarette bulunuyor. Bir ihtiyaçları olursa onu gideriyorlar. Ara ara da biz geliyoruz. Mürvet teyze bize çok güzel ev sahipliği yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz? diye konuştu.
    Evinde yalnız yaşayan Mürvet Altuntaş ise, evine misafir gelmesinden dolayu duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Ayaklarına sağlık. Hepsinden çok memnunum. Her zaman gelmelerini istiyorum. Ben bunları çok seviyorum" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.