|   | 
  • Kore Gazisi Mehmet Pahsa, Toprağa Verildi


    Kore Gazisi Mehmet Pahsa, Toprağa Verildi
    Vefat eden 82 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Pahsa, törenle toprağa verildi.Uzun süredir Alzaimer hastası olan Mehmet Pahsa, dün gece vefat etti. Gazi Pahsa için Hunat Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına,...

    Vefat eden 82 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Pahsa, törenle toprağa verildi.
    Uzun süredir Alzaimer hastası olan Mehmet Pahsa, dün gece vefat etti. Gazi Pahsa için Hunat Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Kayseri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Balcı ve yönetim kurulu üyeleri ile askerler, Pahsa'nın yakınları ve vatandaşlar katıldı.
    Cenaze namazından önce 2 askerin nöbet tuttuğu Pahsa'nın cenazesinin bulunduğu tabutu, cenaze namazının ardından yine askerler tarafından taşınarak cenaze aracına konuldu.
    Kore Gazisi Pahsa'nın cenazesi, Asri mezarlık'ta toprağa verildi.
    Mehmet Pahsa'nın vefatıyla Kayseri'deki Kore Gazisi sayısı da 42'ye düştü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.