|   | 
  • KTB Başkanı Şaban Ünlü?den Kurban Kesecek Vatandaşlara Uyarı


    KTB Başkanı Şaban Ünlü?den Kurban Kesecek Vatandaşlara Uyarı
    Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık alacak vatandaşlara uyarılarda bulunarak, "Kurbanlık alırken, hayvanın ayağı sakat olmayacak, gözü kör olmayacak, kulağının biri eksik olmayacak"...

    Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Şaban Ünlü yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık alacak vatandaşlara uyarılarda bulunarak, "Kurbanlık alırken, hayvanın ayağı sakat olmayacak, gözü kör olmayacak, kulağının biri eksik olmayacak" dedi.
    Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü Kurban Bayramının yaklaştığını belirterek, "Kayseri?de Tarım İl Müdürlüğünün verdiği verilere göre, ?yeterli hayvan sayısı var? deniyor. Bence de var. Koyun fiyatları 550 ile 650 TL arasında değişiyor. Koyun fiyatlarında geçen seneye göre yüzde 10 civarında bir artış var. Büyükbaş hayvan fiyatları hayvanın kilogramına göre değişiyor ama büyükbaş hayvanda geçen seneye göre yüzde 30 bir artış var. Birde mesela büyükbaş hayvanda hisse olayı var. Hissenin de bin ile bin 200 TL arasında değişeceği kanaatindeyim. Bu tabi vatandaşın kendi alım gücüne göre değişir" diye konuştu.
    Ünlü ayrıca, "Kurbanlık alırken hayvanın ayağı sakat olmayacak, gözü kör olmayacak, kulağının biri eksik olmayacak. Erkek büyükbaş hayvanın 2 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. Kurbanlık hayvan alırken bunlara dikkat etmeleri gerekir" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.