|   | 
  • KTO'da İki Ayrı Eğitim Programı Düzenlenecek


    KTO'da İki Ayrı Eğitim Programı Düzenlenecek
    Kayseri Ticaret Odası ve ABİGEM tarafından ?Sertifikalı Emlak Danışmanlığı? ve ?Sertifikalı Dış Ticaret Uzmanlığı Eğitimi? başlıklarında iki ayrı eğitim programı düzenlenecek.

    Eğitim programları ile ilgili açıklamada bulunan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verenlerin sayılarının hızla arttığını ve eleman ihtiyacının da katlandığını gözlemlediklerini belirtti. Hiçyılmaz, ?Sertifikalı Emlak Danışmanlığı? eğitimi ile sektörün yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamaya katkı sağlayacaklarını ifade etti.
    Hiçyılmaz, dış ticaret ile ilgili kuruluşlarda çalışan elemanların, bu alandaki bilgi ve becerilerini geliştirmek ve ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla ?Sertifikalı Dış Ticaret Uzmanlığı Eğitimi? verileceğini vurguladı.
    Eğitim programlarının Kayseri Ticaret Odası bünyesinde gerçekleştirileceğini kaydeden Hiçyılmaz, ?Her meslek grubu ve yaştan katılımcılar eğitime katılım için başvurabilir. Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek eğitim programlarından, odamız üye ve çalışanları ile öğrenciler indirimli olarak faydalanabileceklerdir. Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı başarı belgesi verilecek " dedi.
    Başkan Hiçyılmaz, kontenjanın sınırlı olduğunu ve eğitim programlarında yer almak isteyenlerin Kayseri Ticaret Odası'na bizzat başvurarak ya da www.kayserito.org.tr adlı internet sitesinde yer alan duyurulardaki başvuru yollarını takip ederek kayıtlarını yaptırabileceklerinin altını çizdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.