|   | 
  • KTO ISO 9001 Gözetim Tetkikinden Başarıyla Geçti


    KTO ISO 9001 Gözetim Tetkikinden Başarıyla Geçti
    Kayseri Ticaret Odası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen, ISO 9001 gözetim tetkikinden başarıyla geçti.

    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, denetlemeye ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Oda üyelerine hizmet verilmesi noktasında kaliteye büyük önem verdiklerini söyledi.
    Denetimin, TSE Kayseri Bölge Müdürlüğü'nden Baş Tetkik Görevlisi Bahattin Eroğlu ile Tetkik Görevlisi Çağatay Gönültaş tarafından yapıldığını ifade eden Hiçyılmaz, denetimin açılış toplantısı ile başladığını kaydetti.
    Açılış toplantısında konuşan TSE Baş Tetkik Görevlisi Bahattin Eroğlu, yaptıkları denetlemenin verilmiş olan TS-EN-ISO 9001 kalite standardı belgesine ilişkin çalışmaların standarda uygun yürütülüp yürütülmediğini tespit etmeye çalıştıklarını belirtti.
    Yapılan denetim sonrasında yazılacak olan raporun Ankara'da Genel Müdürlükte değerlendirmeye tabi tutulacağını belirten Bahattin Eroğlu, Kayseri Ticaret Odası'nın TSE standartlarında hizmet verme konusunda iyi bir noktada olduğunu gözlemlediklerini belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.