|   | 
  • Kurban Kesim Yerlerinde Deterjanlı Su İle Temizlik Çalışmaları


    Kurban Kesim Yerlerinde Deterjanlı Su İle Temizlik Çalışmaları
    Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kurbanlık kesim yerlerinin belediye tarafından daha önce belirlendiğini hatırlatarak, bu alanlarda tüm tedbirlerin alındığını, kesim sonrası her akşam deterjanlı su ile yıkandığını...

    Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kurbanlık kesim yerlerinin belediye tarafından daha önce belirlendiğini hatırlatarak, bu alanlarda tüm tedbirlerin alındığını, kesim sonrası her akşam deterjanlı su ile yıkandığını ve dezenfekte edildiğini söyledi.
    Çevre kirlenmesini önlemek ve çirkin görüntülere meydan vermemek amacı ile belediye tarafından kurban kesim yerlerinde temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, halk ve çevre sağlığı açısından temizlik işleri ekiplerinin bayram süresince tam kadro görev yaptığını ve kurban kesim yerlerinin günlük olarak deterjanlı su ile yıkandığını kaydetti.
    Melikgazi Belediyesi olarak her türlü donanıma sahip 18 ayrı kurban kesim alanında vatandaşların rahat ve huzur içerisinde temiz ve hijyenik ortamda kurban kesim ibadetlerini yerine getirdiklerini, bu hizmetin vatandaşlar tarafından taktir edildiğini ve beğeni topladığını hatırlatan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi temizlik işlerinde çalışan görevliler tarafından bayramın birinci gününden itibaren kurban kesim yerlerinde büyük bir titizlik içerisinde temizlik çalışmasının yerine getirildiğini, kokudan ve görüntü kirliliğinden uzak bir bayram yaşattıkları için bayram süresince görev yapan bütün çalışanlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.