|   | 
  • Kütüphaneler Arası Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı


    Kütüphaneler Arası Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı
    Kütüphaneler arası iletişim ve işbirliğinin sağlanması, il ve ilçelerde bulunan kütüphanelerin sorunlarının yerelinde belirlenmesi ve çözülmesi amacıyla yılda iki kez yapılan Kütüphaneler Arası Eşgüdüm Toplantısının ikincisi Talas...

    Kütüphaneler arası iletişim ve işbirliğinin sağlanması, il ve ilçelerde bulunan kütüphanelerin sorunlarının yerelinde belirlenmesi ve çözülmesi amacıyla yılda iki kez yapılan Kütüphaneler Arası Eşgüdüm Toplantısının ikincisi Talas Fatma Kemal Timuçin İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.
    İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hacı Mehmet Öztürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ayniyat Saymanı Dilek Özkan, Kütüphanelerden sorumlu Şef Mahmut Harmancı 75.Yıl İl Halk Kütüphanesi Müdürü Aslıhan Uygun ve tüm ilçe halk kütüphaneleri müdürlerinin katılımıyla yapıldı.
    Toplantıda; bina onarımları, malzeme durumu, kütüphane açma-kapama-birleştirme teklifleri, yerinden materyal alımı, ciltleme işleri, teknik hizmetlerde karşılaşılan sorunlar, ayıklama ve düşüm işlemleri, ortak kültürel etkinlikler, derleme hizmetleri, kütüphaneler arası işbirliği gibi konular gündeme alınarak görüşüldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.