|   | 
  • MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELEDE MENDA MENSUPLARINDAN DA DESTEK BEKLİY


    MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELEDE MENDA MENSUPLARINDAN DA DESTEK BEKLİY
    Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, madde bağımlılığı ile mücadele medya mensuplarından da destek beklediklerini söyledi.

     
    Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şube Yönetimi, Kayseri?deki basın yayın kuruluşlarının yöneticileri ile iftarda bir araya geldi.
    Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, ?Günümüzün zararlı maddelerini anlatabilmek için bir araya geldik. Günümüzde daha çok yayılan sigara alkol ve son zamanlarda ortaya çıkan bonzai hakkında bilgi vermek istiyoruz. Özellikle ramazan ayı içinde bu madde bağımlılıklarını daha rahat anlatabiliriz. Tutulan oruçla alkol, sigara ve diğer maddeleri bıraktıkları için zararlarını anlatmak daha kolay oluyor. Zararlı maddeleri önce medya mensuplarına anlatalım ki mücadeleyi daha rahat yaparız diye düşündük? dedi.
    Adıgüzel, ?Kayseri nüfus olarak yoğun bir şehir ve üniversiteler olduğu için madde bağımlılığı biraz daha artmaya başladı. Sigara kullanımı ise ilkokul çağına kadar düşüyor. Bunlarla mücadele ederken bir de bonzai diye bir uyuşturucu madde ortaya çıktı. Kayseri?de bu konuda daha çok mücadele ediyoruz. Emniyet Müdürlüğü ile de görüştük ve bu konuda bir çalışma başlattık. Okullar açıldığında bu çalışmalarımız daha kapsamlı olacak. Bu mücadelede medya mensuplarından da desteklerini bekliyoruz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.