|   | 
  • Mahmut Hiçyılmaz: Üye Temsilciliği Sistemini Kurduk


    Mahmut Hiçyılmaz: Üye Temsilciliği Sistemini Kurduk
    Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, oda üyelerinin memnuniyeti için hizmet sunduklarını belirterek, ?Üye Temsilciliği Sistemini kurduk ve çalışmalara başladık? dedi.

     Üyelere her konuda hizmet sunmak için verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade eden Hiçyılmaz, üyelerin Oda içerisindeki tüm iş ve işlemlerinde yardım alabilecekleri bir sistemi uygulamaya koyduklarını söyledi. Hiçyılmaz , ?Üyelerimizin tamamına sistemi anlatan mektuplar gönderdik. Oda personelimiz, temsil edecekleri üyelerimizle bağlantıya geçerek sistemin nasıl işleyeceği konusunda bilgi vermeye başladı. Bundan sonraki süreçte personelimiz, her türlü konuda üyelerimize destek sağlayacaklar. Her üyeye ulaşacağız, bu konuda çok netiz. Üyelerimizin, Odamızla ilgili tüm iş ve işlemlerinde, temsilci personelimiz yardım edecek ve yol gösterecek? dedi.
    Hiçyılmaz, kurulan sistem sayesinde KTO üyelerinin, odaya gelmeden de işlerini yapabileceklerini belirterek, ?Üyelerin taleplerine ve işlemlerine ilişkin hizmet yeterliliği ölçülecek ve personelimiz tarafından üye adına işlemler takip edilerek üye bilgilendirilecektir. Süreç içinde, üye temsilcisi personelimiz hizmet noktasında profesyonelleşecektir? diye konuştu.
    Mahmut Hiçyılmaz ayrıca, kurdukları sistem ile amaçlarının oda üyelerinin vakit kayıplarını önleyerek hızlı, etkin ve doğru hizmet vermek olduğunun altını çizdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.