|   | 
  • Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:


    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı huzur, bereket ve rahmet ayı olduğunu ve bu vesile ile hemşerilerinin, Türk Milletinin ve Tüm İslam Aleminin ramazanlarını tebrik ettiğini söyledi.Melikgazi Belediye Başkanı Memduh...

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı huzur, bereket ve rahmet ayı olduğunu ve bu vesile ile hemşerilerinin, Türk Milletinin ve Tüm İslam Aleminin ramazanlarını tebrik ettiğini söyledi.
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayının gelmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ?Bir Ramazan?a daha erişmiş bulunuyoruz. Hemşerilimizin, İslam âleminin ve milletimizin ramazanlarını tebrik ediyorum. Daha nice güzel günlere, gecelere, ramazanlara erişmelerini temenni ediyor, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan ramazanın huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum? dedi.
    Ramazan ayı sebebi ile artan alış veriş için gerekli tedbirlerin alındığını ve her türlü denetimlerin zamanında yapıldığını, ayrıca hem belediyeler olarak, hem sivil toplum kuruluşları hem de hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine yardımcı olduklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, huzurlu ve sağlıklı bir ramazan ayı için belediyenin tüm imkânlarının seferber edildiğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.