|   | 
  • Mermerciler Ve Taş İmalatçilari Kto'da Toplandı


    Mermerciler Ve Taş İmalatçilari Kto'da Toplandı
    Mermerciler ve Taş İmalatçıları Kooperatifi toplantısı Kayseri Ticaret Odası?nda (KTO) gerçekleştirildi.Kooperatif üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda mermerciler ve taş imalatçılarına yönelik olarak yapılacak işyeri sitesi...

    Mermerciler ve Taş İmalatçıları Kooperatifi toplantısı Kayseri Ticaret Odası?nda (KTO) gerçekleştirildi.
    Kooperatif üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda mermerciler ve taş imalatçılarına yönelik olarak yapılacak işyeri sitesi konusu görüşüldü. Site hakkında üyelerin de görüşlerinin alındığı toplantıda, işyerlerinin büyüklüğü, nitelikleri, biçimi ve yeri konusunda bilgiler paylaşıldı. Toplantının sonunda, kooperatif üyelerinin görüşleri ve talepleri doğrultusunda yapılacak işlerin ve sonuçların bir sonraki toplantıda görüşülmesi de kararlaştırıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.