|   | 
  • Metro Adidas 3x3 Türkiye Turu Şampiyonu


    Metro Adidas 3x3 Türkiye Turu Şampiyonu
    Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen ?Final Etabı?nda? adidas 3x3 Türkiye Turu'nun şampiyonu Metro takımı oldu.İstanbul Caddebostan Sahili'nde oynanan adidas 3x3 Türkiye Turu'nun şampiyonu Metro takımı oldu. Batman'da...

    Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen ?Final Etabı?nda? adidas 3x3 Türkiye Turu'nun şampiyonu Metro takımı oldu.
    İstanbul Caddebostan Sahili'nde oynanan adidas 3x3 Türkiye Turu'nun şampiyonu Metro takımı oldu. Batman'da başlayan ve Türkiye'nin 15 farklı yerinde FIBA projesi 3x3 formatı ile basketbolseverlerle sokak basketbolunu bir araya getiren ?Adidas Türkiye Turu'nun? şampiyonu Metro takımı oldu. Finalde Team KD ile karşılaşan Metro, karşılaşmayı 14 - 12 kazanarak kupanın sahibi oldu. Türkiye Turu'nu şampiyon olarak tamamlayan Metro, şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapılar Direktörü Samer Şenbayrak'tan aldı. Takım Antrenörü Mustafa Berberoğlu turnuvayı değerlendirerek, ?Türkiye Basketbol Federasyonu altyapılar direktörü her zaman yanımızda olup, desteklerini bizden esirgemeyen Samer Şenbayrak?a ve METRO firmasına 12 DABO?lular olarak bu başarımızı armağan ediyoruz. 12 DABO antrenörlerinin kalitesini göstermiş olduk. Bu başarıyı bizi destekleyen 12 DABO ailesine ve direktörumüze armağan ediyoruz. Prag'da da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Değerlendirmelerde bulunan Mert İskender ise, ?Öncelikle Hasan Aksoyak hocama şampiyonluk yarışında benim de destek olabileceğimi düşündüğü ve bana böyle güzel bir turnuvada yer verdiği için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca takım arkadaşlarım olan abim İsmail Demet Arıtürk'ü, kardeşim Furkan Berberoğlu'nu gönülden tebrik ediyorum. Bu yarışı biz beraber kazandık. Ayrıca turnuva boyunca bizden hiçbir desteğini esirgemeyen antrenörümüz olarak sürekli yanımızda duran Mustafa Berber hocama da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum? diye konuştu.
    Duygularını ifade eden Hasan Aksoyak da, "Turnuvaya Ramazan ayı içerisinde Samsun'da yapılan etaba şampiyon olarak katılmaya hak kazandık. Türkiye genelinde yaklaşık 320 takımın yola çıktığı bu uzun maratonda yılmadan, yorıulmadan çalışarak mücadele ederek mutlu sona ve zafere ulaştık. İstanbul etabının çok zor geçeceğini biliyorduk. Buraya 16 şehrin şampiyonu geliyordu. Kura çekilişi sonrası en zorlu guruba düştük ve ilk turda oynadığımız ilk maçı kaybettik. Bundan sonra hemen toparlanarak guruptaki diğer iki maçı kazanıp gurup birinci olduk. Çeyrek finaldeki maçımızı 19 - 18 kazanarak yarı finale adımızı yazdırdık. Yarı finalde de bizi çok zorlu bir maç bekliyordu. Bu maçı da çekişmeli geçen mücadele sonrası 16 - 14 kazanmayı başardık. Final maçına çok yoğun ilgi vardı? şeklinde belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.