|   | 
  • MHP İl Başkanı Mete Eke'den Mustafa Elitaş'a Cevap


    MHP İl Başkanı Mete Eke'den Mustafa Elitaş'a Cevap
    MHP İl Başkanı Mete Eke, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarına cevap verdi.

     Eke, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey önümüzdeki Ağustos ayında ilk defa halk tarafından seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı tarifini şu şekilde yapmıştır: şaibeye bulaşmayan, akçeli işlere karışmayan, yolsuzlukla alakası olmayan, Türk milletini kamplara bölmeyen, ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, bölücü güçlerle ve özellikle kandil ve İmralı ile alakası olmayan, herkesin ve bütün kesimlerin ortak mutabakat göstereceği bir aday tarifi, bir aday profili çizmiştir ve demiştir ki! Saydığım bu unsurların hepsini üzerinde taşıyan Recep Tayyip Erdoğan?dan Cumhurbaşkanı Olmaz, demesine rağmen Elitaş, Genel Başkanımızın Erdoğan?ı tarif ettiğini söylüyor. Bu bir akıl tutulmasıdır. Bu elma ile armudu birbirine karıştırmaktır" ifadesinde bulundu.
    Eke, "Elitaş size bir tavsiye de bulunmak isteriz ki!
    Bu kadar açık ve belirgin bir vaziyette Türkiye Kamuoyuna mal olmuş iddia ve isnatları aile boyu üzerinde taşıyan bir şahsın senin gibileri tarafından Kayseri Gündeminde savunulması doğru değildir. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı tarifi açık ve gayet sarihtir, ama bunu anlamaya feraseti yüksek, ileriyi gören, omurgalı bir kafa yapısına sahip olmak gerekmektedir. Her gelişinde Kayseri?de Genel Başkanımıza laf olsun diye söz söyleyemeye cüret ediyorsun, şunu bilmen lazım ki! Genel Başkanımızın kolunun ulaştığı yere senin ve senin gibilerinin hayali bile ulaşamaz.
    Lütfen, söz söylerken düşün, sana gelecek sözlerin ne kadar ağır olacağını iyi hesap et, aksi halde altında kalır verecek cevap bile bulamazsın" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.