|   | 
  • Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tanıtım Günleri 2-17 Temmuz Arasında Yapı


    Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tanıtım Günleri 2-17 Temmuz Arasında Yapı
    Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney yaptığı açıklamada, Üniversite Rektörlüğü olarak, üniversitenin fakülte ve bölümleri, burs imkânları, yurtiçi ve yurtdışı imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri,...

    Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney yaptığı açıklamada, Üniversite Rektörlüğü olarak, üniversitenin fakülte ve bölümleri, burs imkânları, yurtiçi ve yurtdışı imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında ailelere ve aday öğrencilere detaylı bilgiler vermek üzere 02 Temmuz-17 Temmuz 2014 tarihleri arasında her gün saat 14.00?de "Tanıtım Günleri" düzenleyeceklerini ifade etti.
    Prof. Dr. Kerim Güney, Üniversitenin Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümlerine toplam 456 öğrenci alınacağını ve bu 456 öğrenciden 381?ne değişik oranlarda burs verileceğini duyurdu. Prof. Dr. Güney verilen tüm bursların karşılıksız olduğunu, herhangi bir şarta (derslerden başarısızlık, öğrenim süresinin uzaması, sağlık sebebi, devamsızlık v.b.) bağlı olmaksızın öğrenim süresince (mezun oluncaya kadar) devam ettiğini açıkladı.
    ?Tanıtım Günleri? Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi?nde gerçekleştirilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.