|   | 
  • Orhan Düzgün'den Anlamlı Mesaj: Unutmayalım Ki, Bir Gün Herkes Yaşlana


    Orhan Düzgün'den Anlamlı Mesaj: Unutmayalım Ki, Bir Gün Herkes Yaşlana
    Vali Orhan Düzgün?ün 18?24 Mart Yaşlılar Haftası Mesajı

    Türk toplumunu birbiri içerisinde kenetleyen önemli özeliklerden bir tanesi de karşılıklı sevgi ve saygıdır. Türk toplumu bu temel özellik doğrultusunda, milletçe dayanışmayı yaşamın her aşamasında ilke edinmiştir.

    Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira yaşlılarına, sevgi ve saygıda kusur eden ve onlara sahip çıkmayan toplumların geleceğinin aydınlık olmayacağı düşüncesindeyim. Unutmayalım ki, bir gün herkes yaşlanacaktır.

    Yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları aramak ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görevdir.  Bunun için bakım, barınma ve sağlık sorunlarının çözülmesine yönelik düzenlemelere ağırlık verilmesi ve özen gösterilmesi gereklidir.

    Devletimizin yanı sıra, gönüllü kuruluşlarımızın çalışmalarının desteklenmesi, Türk toplumunun yapısında var olan sevgi, saygı ve dayanışmanın sürekliliğinin sağlanması ile yaşlılarımızın daha iyi koşullarda ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmeleri mümkün olacaktır.

    Vatandaşlarımızın sadece çevrelerindeki değil, tüm yaşlılarımıza sevgi ve saygı göstereceğinden, yaşamın her alanında onların yanında olacağından hiç kuşkum yoktur.

    Bu duygu ve düşüncelerle tüm yaşlılarımızı ve vatandaşlarımızı kutluyor, her birine sağlıklı günler ve mutluluklar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.