|   | 
  • Özel İstikbal Ortaokulu'nda Sınava Hazırlanmak Bir Başka


    Özel İstikbal Ortaokulu'nda Sınava Hazırlanmak Bir Başka
    Kayseri'nin başarılı okullarından Özel İstikbal Ortaokulu TEOG sınavı hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

     Kayseri'nin başarılı okullarından Özel İstikbal Ortaokulu TEOG sınavı hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıflara uygulanan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavı (TEOG) çalışmaları okulda yoğunlaştırılmış olarak devam ediyor.  Okul müdür yardımcı Ercan Yalçın TEOG için çalışmaların, okulların açılmasıyla birlikte başladığını, sınavın yaklaştığı zamanlarda ise yoğunlaştırılmış faaliyetlerin devam ettiğini belirtti. Yalçın; "TEOG bu yıl 26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak. Özel İstikbal Ortaokulu öğrencileri TEOG sınavına okulların açılmasıyla hatta daha önce okulumuza kesin kayıt yaptıran öğrenciler için yaz dönemindeki uygulamalarla başlıyor. Dolayısıyla öğrenciler okullar açılmadan sınavlara motive edilmiş oluyor. Sınavdan bir ay önce ise yoğunlaştırılmış çalışmalarımız akşamları 20.30'a kadar devam ediyor. Öğrencilerin eksik konuları birebir branş öğretmenleri tarafından giderilirken diğer öğrenciler seri denemelerle konuları pekiştirmiş oluyor." dedi.

    Sınava hazırlanmanın sadece ders çalışmaktan ibaret olmadığını ifade eden Yalçın, öğrencileri sınav stresinden kurtarmak için sosyal faaliyetlerde yaptıklarını da belirtti. Çiğ köfte, kahve gibi ikramlarla da öğrencilerin ödüllendirildiği, okulda yapılan sosyal faaliyetler için öğrencilerin yoğunlaştırılmış ders programına katıldıkları, yapılan deneme sonuçlarının anında değerlendirilip, öğrenci velilerine hem SMS hem de detaylı karne olarak ulaştırıldığını belirten Yalçın öğrencilerin şimdiden yapılacak olan TEOG sınavına hazır olduklarını söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.