|   | 
  • Polis Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmadı


    Polis Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmadı
    Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı çalışmalarda iki uyuşturucu taciri yakalandı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

    Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu tacirliği yaptığı belirlenen K.D. isimli şahıs hakkında çalışma başlatıldığı öğrenildi. Uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik olan çalışmalarda 10 kişiden 52 adet sentetik nitelikli uyuşturucu Ecstasy tablet ve 20 gram Bonzai maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan K.D. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
    Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan bir başka operasyonda ise M.P. isimli şahsın evinde arama yapıldığı kaydedildi. Yapılan aramalarda, 34 adet kareli ve çizgili defter kağıtlarına sarılı ve 1 adet gazete kağıdına sarılı vaziyette daralı ağırlığı 170 gram gelen esrar maddesi, 5 gram eroin maddesi bulaşıklı 1 adet jelatin ile 14 adet defter kağıdı ve uyuşturucu madde içiminde kullanıldığı değerlendirilen üzerinde uyuşturucu madde kırıntıları bulunan 2 adet pet aparat ele geçirildiği bildirildi.
    Adli mercilere sevk edilen şüpheli M.P tutuklanarak cezaevine gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.