|   | 
  • Rekabet Kurumu Türkiye Başarılı Kuruluşlardan Birisi


    Rekabet Kurumu Türkiye Başarılı Kuruluşlardan Birisi
    Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ı makamında ziyaret etti.

    Makamında Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı'yı ağırlayan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Rekabet Kurumu Başkanı Sayın Nurettin Kaldırımcı'yı odamızda ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Tabi iş hayatında rekabetin ne kadar önemli olduğunu biz iş dünyası olarak iyi biliyoruz. Bu açıdan kendileri bulunduğu görevde çok başarılı hizmetler veriyor. Rekabet Kurumu Türkiye başarılı kuruluşlardan birisi" diye konuştu.
    Rekabet Kurumu Başkanı Nurettin Kaldırımcı ise, "Kayseri Ticaret Odası yeni yönetimini ziyaret etmek için buradayım. Dünde Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde düzenlenen bir panelde düşüncelerimizi ifade etmeye çalıştık. Milli gelirimizin artması için KOBİ'lerimizin geliştirilmesi ve yardımcı olunması lazım. Rekabet Kurumu olarak elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz. KOBİlerin ciddi desteğe ihtiyaç olduğunu biliyoruz. KOBİlerin ilgi eksikliğinden dolayı mağdur olmalarını istemiyoruz. Ayrıca, Kayseri Ticaret Odası yeni kadro ve heyecanla inş. Kayseri'de kalıcı bir bırakır. Bu alanda bize düşen görev olursa bunları üstleneceğimiz konusunda söz veriyorum" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.