|   | 
  • Rezidanstaki Cinayetin Zanlısı Tutuklandı


    Rezidanstaki Cinayetin Zanlısı Tutuklandı
    Kayseri'nin Talas ilçesinde bir rezidansta işlenen cinayetin zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

     Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta vatandaşların gelen pis koku nedeniyle yaptığı ihbar sonrasında B.K.'nın kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Olayın ortaya çıkmasından 5 gün önce öldürüldüğü belirlenen B.K.'nın olayı ile ilgili olarak çalışma yapan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri B.K.'nın kiraladığı rezidanstaki dairede çalışma yaptı.
    Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin görgü tanıkları ve dairede yaptıkları çalışmalar neticesinde, ölen B.K. ile aralarında husumet olduğu belirlenen M.Ö.'nün sürekli görüştüğünü tespit etti. Gözaltına alınan M.Ö.'nün alınan ifadesinde B.K.'yı aralarında çıkan tartışma sonrasında öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
    Zanlı M.Ö., hakkında yapılan soruşturmanın tamalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.