|   | 
  • Şeker Hobi Bahçeleri, Çalişanlari Mutlu Etti


    Şeker Hobi Bahçeleri, Çalişanlari Mutlu Etti
    Kayseri Şeker arazisi içerisinde yıllardan beri atıl vaziyette bulunan alan çalışanların hobi bahçesi olarak kullanımına açıldı.Uygulamadan memnuniyetini dile getiren çalışanlar çocukları ile iş çıkışında hobi bahçesinde keyifli...

    Kayseri Şeker arazisi içerisinde yıllardan beri atıl vaziyette bulunan alan çalışanların hobi bahçesi olarak kullanımına açıldı.
    Uygulamadan memnuniyetini dile getiren çalışanlar çocukları ile iş çıkışında hobi bahçesinde keyifli bir şekilde vakit geçiriyor.
    Hobi bahçelerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Çalışanlarımızdan bağı bahçesi olmayan ve hobi bahçesi talebinde bulunan 300 kişiden 185 kişiye 80?er metrekare hobi bahçesi tahsis edildiğini belirterek hobi bahçeleri sulama sistemlerinin çalışmasının da devam etmektedir. Şeker hobi bahçeleri çalışanlarımızın performansına da katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.