|   | 
  • SOCAR SPOR 78-75 MONDİ MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ


    SOCAR SPOR 78-75 MONDİ MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ
    Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 5 haftasında MONDİ Melikşah Üniversitesi ve Socar Spor ile karşı karşıya geldi ve karşılaşma Socar Spor'un 78-75 üstünlüğü ile sona erdi.

     Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 5 haftasında MONDİ Melikşah Üniversitesi ve Socar Spor ile karşı karşıya geldi ve karşılaşma Socar Spor'un 78-75 üstünlüğü ile sona erdi.

    MONDİ Melikşah Üniversitesi Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 5. haftasında deplasmanda Socar Spor'a 78-75 mağlup oldu. 

    Deplasmanlarda sadece Adanaspor'u mağlup eden MONDİ Melikşahspor'un kendi evinde bileği bükülmüyor.

    TB2L'nin ilk haftasında deplasmanda Adanaspor'u 70-78 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan MONDİ Melikşah bir sonraki hafta kendi seyircisi önünde TÜYAP
     Büyükçekmece'yi 72-64 mağlup etti.

    Galibiyet serisini sürdürmek isteyen Nondi Melikşah Üniversitesi BEST Balıkesir'e ise 87-65 gibi farklı bir nağlubiyetle sahadan ayrıldı.

    MONDİ Melikşah Afyon Belediyespor karşısında ise uzatmalarda güldü. Normal süresi 82-82 berabrlikle sonuçlanan karşılaşmada uzatmalarda 9 sayıya 13 basketle karşılık veren MONDİ Melihşah sahadan 95-91 üstünlükle ayrıldı.

    Bu hafta ise İzmir ekibine deplasmanda 75-78 mağlup olan MONDİ Melikşahspor ligde 2. mağlubiyetini aldı.

    Oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet 2 mağlubiyet alarak 8 puanla 9. sırada yer alan MONDİ Melikşah Üniversitesi 385 basket atarken kendi potasında 390 basket gördü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.