|   | 
  • Sol ayağını hissetmediği maçta rakibini nakavt etti


    Sol ayağını hissetmediği maçta rakibini nakavt etti
    Eskişehirli milli sporcu Doğan Kılıç, 30 Temmuz tarihinde sakat bir şekilde İranlı rakibini nakavt ettiği maçta yaşadıklarını anlattı. Kılıç, "Maç esnasında tekme atamıyordum. Beyinden gelen emir ayağa ulaşmıyordu, vücudum tepki vermiyor" dedi.

    Geçtiğimiz günlerde Eskişehirli milli sporcu Doğan Kılıç, sol ayağındaki sakatlık tam iyileşmeden katıldığı turnuvada yaşadıklarını aktardı. 30 Temmuz'da, 29 yaşındaki İranlı rakibiyle ringde kora kor bir mücadele verdiğini belirten Kılıç, maçın belli bir bölümünden sonra ayağını hissetmediğinin altını çizdi. Spor kariyeri boyunca ringde mağlubiyeti bulunmayan milli boksör, ayağını hissetmediği maçta da bu seriyi bozmamak için sonuna kadar mücadele ettiğini belirtti. İkinci rauntta rakibini nakavt eden Eskişehirli milli sporcu Kılıç, maç sonrasında kariyerinin bir süre ara verme noktasına geldiğini ifade etti. Zorlu tedavilerinin ardından, antrenmanlarına başlayan Kılıç, halen daha ayağındaki hissizliğin sürdüğüne değindi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.