|   | 
  • Son Yağışlar Pancar Çiftçisinin Yüzünü Güldürdü


    Son Yağışlar Pancar Çiftçisinin Yüzünü Güldürdü
    Pancar çiftçisinin beklediği yağmurlar Eylül ayının son günlerinde bereketiyle geldi. Tarlada henüz sökülmemiş pancarlar açısından son yağışlar pancar çiftçisinin yüzünü güldürdü.Kayseri Şeker Fabrikası 60. Kampanya dönemi için...

    Pancar çiftçisinin beklediği yağmurlar Eylül ayının son günlerinde bereketiyle geldi. Tarlada henüz sökülmemiş pancarlar açısından son yağışlar pancar çiftçisinin yüzünü güldürdü.
    Kayseri Şeker Fabrikası 60. Kampanya dönemi için pancar alımlarını başlatırken, Kayseri Şeker?e bağlı Boğazlıyan Şeker Fabrikasında da şeker üretimine başlandı. Yılın ilk sökülen pancarları sofraları ve ağızları tatlandırmaya başladı.
    Boğazlıyan şeker fabrikasında kampanya açılışının ilk günlerinde günlük olarak 10 bin ton pancar işlenerek 1500 ton pancar şekeri elde ediliyor. Boğazlıyan Şeker Fabrikasında 2014-2015 kampanya döneminde, üç ay içerisinde işleyeceği 1 milyon 50 bin ton pancardan 160 bin ton şeker, 35 bin ton melas ve 210 bin ton küspe elde edilmesi hedefleniyor.
    8?nci Pancar Alım Kampanyası?nı başlatan Boğazlıyan Şeker Fabrikası, pancar işlemeye başlamasında Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atila Yalçın ve Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Genel Müdürü Levent Benli ve diğer yöneticiler hazır bulundular.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.