|   | 
  • Sürücü Belgesi Olmayan Ve Muayenesiz Araç Kullananlara Ceza Yağdı


    Sürücü Belgesi Olmayan Ve Muayenesiz Araç Kullananlara Ceza Yağdı
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan kontrollerde sürücü belgesi olmayan 30 kişi ve muayenesiz araç kullanan 132 kişiye ceza yazıldı.

    Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre ekiplerin şehir genelinde yaptığı çalışmalarda 8 bin 189 araç ve sürücünün kontrol edildiği, kontrol edilen araç ve sürücülerden 3 bin 234'üne cezai işlem uygulandığı öğrenildi.
    Yapılan çalışmalarda 70 aracın trafikten men edildiği, 9 adedi takoğraf kullanmamak, 30 adedi sürücü belgesiz araç kullanmak, 132 adedi muayenesiz araç kullanmak, 2.165 adedi hız kurallarına uymamak, 9 adedi alkollü araç kullanmaktan, 10 adedi araç tescil ruhsatını bulundurmamaktan, 47 adedi seyir halinde cep telefonu kullanmak, 832 adedi diğer hususlardan ceza yazıldığı bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.