|   | 
  • Tarihin Her Döneminde Milletimiz Yaşlısına Gereken Önem Vermiştir


    Tarihin Her Döneminde Milletimiz Yaşlısına Gereken Önem Vermiştir
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

    ?Bu gün en anlamlı haftalardan birisi olan sevgi ve saygıyı en çok hak eden ?Yaşlılar Haftası?nı kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz? diyen Başkan Hiçyılmaz, yaşlıların; geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerin yarınlara taşımasını sağlayan toplumsal hayatın en kıymetli hazineleri olduğunu söyledi.

    Hiçyılmaz, ?Yaşlılık dönemi herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir evredir. Onların toplumla bütünleşmelerini ve yaşama bağlı kalmalarını sağlamak, ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş bu insanlara, şükran ifadesi olacaktır? dedi.
         
    Başkan Hiçyılmaz, ?Millet olarak ne mutlu bize ki, yaşlılarımızı yük olarak görmeyen, tam aksine onlara ihtimamla ve sevgiyle yaklaşmamızı sağlayan bir kültüre sahibiz. Tarihin her döneminde Milletimiz yaşlısına gereken önem vermiştir. Bu gerçek Milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir? diye konuştu.

    Hiçyılmaz mesajını şöyle sürdürdü:

    ?Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak tek başına devletimizin değil, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Bu nedenle yaşlılarımızın, hayırsever vatandaşlarımız ile ilgili sivil toplum kuruluşlarının desteğine her zaman ihtiyaçları vardır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.