|   | 
  • Ticaret Borsasından Çiftçilere Hizmet


    Ticaret Borsasından Çiftçilere Hizmet
    Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, ?20-23 Mart tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenecek olan Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarında çiftçilerimiz standımızı ziyaret ederek gübreleme, toprak analizi ile ilgili her türlü bilgiyi alabilirler? dedi.

    Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, ?? 20-23 Mart tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenecek olan Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarında açacağımız standımızda 4 gün boyunca çiftçilerimizi bekliyoruz. Standımızda, toprak analiz laboratuarımızın bölüm sorumlusu olan ziraat mühendisimiz, çiftçilerimize ve hobi olarak bağcılık ile uğraşan tüm katılımcıların toprak analizleri ve gübreleme ile ilgili sorularını yanıtlayacak. Ayrıca isteyenler toprak numunelerini ve gerekli evraklarını standımızda teslim ederek uygun fiyata analiz yaptırabilecekler? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.